Neden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yerel ve uluslararası düzeylerde gerçekleşen siyasal, sosyal ve ekonomik değişimleri anlamamıza yardımcı olan bir disiplindir. Bu disiplin, siyasal ve yönetsel konuların bilimsel analizine odaklanmıştır.

Çalışma Alanları

Bölümden mezun olan öğrencilerin istihdam alanı geniştir.

Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Ders Programları

Burslar ve Kontenjanlar

Laboratuvarlar

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde iki adet bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır.

Okuma Listesi ve Okuma Metinleri

-16 Mart Çarşamba günü değerlendirmesi yapılacak olan okuma için tıklayınız. -Araştırma Yöntemleri Dersi Sunum Konuları ve Tarihleri için tıklayınız. -Siyaset Psikolojisi Dersi Sunum Konuları ve Tarihleri için tıklayınız.

Akademik Takvim

Okuma Listesi ve Okuma Metinleri

Araştırma Yöntemleri Dersi Sunum Konuları ve Tarihleri:  www.nny.edu.tr/images/file/sbky/Derslerle%20%C4%B0lgili/Ar%C5%9F_%20Y%C3%B6nt_%20SBKY%202015-16%20Sunum%20Not%20D_.pdf Siyaset Psikolojisi Dersi Sunum Konuları ve Tarihleri: www.nny.edu.

Etkinliklerimiz

2020-2021 Akademik Yılına Ait Etkinliklerimiz'e Ulaşmak İçin Tıklayınız. 2018-2019 ve 2019-2020 Akademik Yılları'na Ait Etkinliklerimiz'e Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Rehber

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Dekan: Prof. Dr. Ali KAYA e-mail: akaya@nny.edu.

SBKY Bölüm Rapor ve İstatistikleri

SBKY Bölümü Bölüm İstatistikleri İçin Tıklayınız. SBKY Bölümü 2021 Yılı Öz Değerlendirme Raporu İçin Tıklayınız. SBKY Bölümü 2020 Yılı Öz Değerlendirme Raporu İçin Tıklayınız.

Komisyon Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi/ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Dr. Öğr. Üyesi Ergin ULUSOY Başkan Dr. Öğr.

Paydaşlarımız

Kalite Politikamız

Vizyon

Üniversitenin vizyonu ile uyumlu olarak bölümün vizyonu; uluslararası standartlarda eğitim-öğretim ve araştırma birliğini önemseyen, çevreye duyarlı, toplumsal öncü bir bölüm olmaktır.

Ders Planı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ DERS PLANI   BİRİNCİ YIL KODU 1.

Yukari